BESTELFORMULIER

Avond Voor Konijnen 2022: Radicaal(?)

Op 16 december 2022 vindt de zesde editie van de Avond voor Konijnen plaats, georganiseerd door Stichting KonijnenBelangen en Cynthia Pallandt, auteur van het boek Konijnen Adopteren en Verzorgen. Het thema van de avond is: Radicaal.
- Radicaal anders denken over het fokken met konijnen. - Radicale actie om het wilde konijn te beschermen. - En niet onbelangrijk: het Radicaal verlaagde toegangstarief van maar 2 euro, waarmee we afstand doen van alle winst van de avond. Hiermee wil Stichting KonijnenBelangen bereiken dat ook in deze tijden van inflatie en hoge energierekeningen mensen de weg naar dit evenement kunnen vinden!

De Avond voor Konijnen heeft een unieke combinatie van doelgroepen, die in het verleden goed bleek te werken. Er zijn drie lezingen. Met twee lezingen over medische thema’s worden konijnenverzorgers en vrijwilligers van konijnenopvangen van belangrijke kennis voorzien, maar worden ook studenten Diergeneeskunde op hun wenken bediend. De derde lezing, over wilde konijnen, sluit goed aan bij de actualiteit, nu konijnen op de Rode Lijst van bedreigde diersoorten staan en niet overal meer bejaagd mogen worden. Ook voor natuurbeschermers en politiek geïnteresseerden is deze lezing nuttig.
De sprekers zijn Konijndeskundige dierenartsen Mardou van Leuven en Fred van der Kolk en konijnenexpert en teamleider bij Staatsbosbeheer Jessica Sluis.

Studievereniging Archaeopteryx van de faculteit Diergeneeskunde maakt deze avond praktisch mogelijk. Voor een heerlijke (én verantwoorde) hap is cateraar Bless Ya Belly aanwezig. En ten slotte heeft webshop Bunnyflop een kraampje met spullen voor en over konijnen. Om afval te beperken en de kosten laag te houden, vragen we iedereen om zelf een beker en bordje mee te nemen.

De AVK vindt plaats op de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht (Yalelaan 1, Utrecht). De lezingen vinden plaats in zaal C102 op de eerste verdieping van het Androclusgebouw.

Het programma ziet er als volgt uit:

18.30-19.00u inloop
19.00-19.10u welkomstwoordje Archaeopteryx en Cynthia Pallandt
19.10-19.50u lezing Mardou van Leuven
19.50-20.20u pauze
20.20-21.00u lezing Jessica Sluis
21.00-21.40u lezing Fred van der Kolk
21.40-21.45u afsluiting

Kaarten bestellen kan via het formulier hieronder.


Toegangskaarten bestelformulier
Met dit formulier kunnen kaarten voor de Avond Voor Konijnen besteld worden.
Na het insturen van het ingevulde formulier ontvang je via de e-mail een bevestiging en een verzoek om betaling via iDeal.
Wanneer de betaling gedaan is ontvang je via de e-mail een bevestiging.
à € 2,--

Ik bestel hierbij toegangskaarten en ga akkoord met de voorwaarden.
(Deze kunnen hier ingezien worden).
  totale kosten: € 

Opmerkingen:
Hoeveel pootjes heeft een konijn?