BESTELFORMULIERAvond Voor Konijnen 2023: KONIJNEN IN DE SPOTLIGHTS

Opgelet dierenvrienden, natuurliefhebbers en iedereen die voor werk of privé met konijnen te maken heeft: op 29 september komt de Avond voor Konijnen voor de zevende keer naar Utrecht! De organisatie ligt in handen van de landelijke Stichting KonijnenBelangen met de hulp van Archaeopteryx, een studievereniging van de Faculteit Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

Uniek in deze editie van de Avond voor Konijnen is de lezing over half-wilde konijnen: kruisingen tussen tamme en wilde konijnen. Kun je deze zomaar in de natuur uitzetten (spoiler alert: NEE!), hoe verschillen ze van volledig tamme konijnen en hoe kunnen verzorgers, dierenartsen en opvangen in hun behoeften voorzien? Caitlin Ooms, oprichter en voorzitter van Stichting de Wildebrasjes, vertelt ons er alles over.

Er wordt verder een lezing gegeven door dierentrainer Bernice Muntz, die al veel baanbrekende projecten rondom konijnen op haar naam heeft staan, zoals haar boeken High Five, Het Gelukkige Konijn en Een Konijn Erbij, haar Konijnen Academie en nu ook de Konijnen Podcast. Bernice zal spreken over dierenartsenbezoeken en hoe deze door alle betrokkenen zo stressvrij mogelijk kunnen worden gemaakt.

Tenslotte spreekt dierenarts Fred van der Kolk. Al vanaf de eerste Avond voor Konijnen is zijn afsluitende lezing het succesnummer van de avond. Waar hij het precies over zal hebben, blijft nog even een verrassing.

Tussen de lezingen door zorgt cateraar Sin Carne voor een veganistische hartige of zoete hap, en er zijn spullen voor en over konijnen te koop in het kraampje van webwinkel Bunnyflop. Gastvrouw Cynthia Pallandt publiceerde vorig jaar haar eerste boek, Konijnen Adopteren en Verzorgen. Zij praat de avond aan elkaar én signeert haar boek voor je.

De inloop is tussen 18.30 en 19.00 uur en rond 21.45 uur wordt de avond afgesloten. Locatie is de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht (Yalelaan 1, Utrecht). De lezingen vinden plaats op de eerste verdieping van het Androclusgebouw. Inschrijven kan voor maar 2 euro via onderstaand formulier

Het programma ziet er als volgt uit:

18.30-19.00u inloop
19.00-19.10u welkomstwoordje Archaeopteryx en Cynthia Pallandt
19.10-19.50u lezing Caitlin Ooms
19.50-20.20u pauze
20.20-21.00u lezing Bernice Muntz
21.00-21.40u lezing Fred van der Kolk
21.40-21.45u afsluiting

Kaarten bestellen kan via het formulier hieronder.


Toegangskaarten bestelformulier
Met dit formulier kunnen kaarten voor de Avond Voor Konijnen besteld worden.
Na het insturen van het ingevulde formulier ontvang je via de e-mail een bevestiging en een verzoek om betaling via iDeal.
Wanneer de betaling gedaan is ontvang je via de e-mail een bevestiging.
à € 2,--

Ik bestel hierbij toegangskaarten en ga akkoord met de voorwaarden.
(Deze kunnen hier ingezien worden).
  totale kosten: € 

Opmerkingen:
Hoeveel pootjes heeft een konijn?